Blir aldrig som jag säger..

njae jag är rätt dålig på att skriva här men ska försöka bättra mig..
Sitter just nu på skolan och lyssnar på musik.



Ja jag är världens lyckligaste tjej! Har min underbara kärlek som aldrig släpper mig ur siktiet. Han hjälper mig när jag har det svårt och är alltid snäll.    Han har allt det där en tjej vill ha, och han är min!! :D
Jag Och Tommy På Förfest Innan The House Is Rocking! 03/10 - 09


haha jaa jag började skolan för typ 3 veckor sen och är snart klar me första kursen vilket känns riktigt bra. :)
Har äntligen fått skollust, men hade varit ännu bättre om de var nere i Göteborg så att jag kunde vara me min J och kunna hjälpa N och C nu när de inte är så länge kvar till deras lilla bebis kommer.. Åhh så fort bebisen kommer ska jag åka ner och hälsa på.

Jag och min man har hittat lägenhet nu.. :D JIPPI!!
Den är inte så stor men de e ju alltid en början tills vi får tag i något större.
Är såå glad att jag har honom.. utan han hade jag inte orkat vara här uppe mer.
Ska ialla fall åka till lägenheten imorgon kolla runt lite på va vi behöver, hoppas vi får nycklarna imorgon också, så vi bara kan flytta in på en gång. :)

Idag har vi blivit hembjudna till brorsans tjej, vi ska bada.. UTE... haha. Så farligt är de inte, hon har en bad"tunna" på balkongen. De ska bli såå skönt. Fast väldigt KALLT. Vi kommer att få flytta in i poolen, för kliver man upp fryser man sönder allt. Haha.
Sen kanske man får se små söta kattungar, jag kanske skulle få hjälpa till att mata den ena för den vägrar att äta och äter den inte så kommer den att dö. Sånt vill vi inte veta av. Stackars liten kattunge. :( Du måste äta så du blir stor och stark.

Aja nu får de räcka för just nu.
Ha det bra allihopa.
                                                             xoxo- ni vet att ni älskar mig! :P


RSS 2.0